Únor 2010

Nová přezdívka a na vždy!

28. února 2010 v 17:48 | WeUnKa
Ahojky!
Mám novou přezdívku která už bude platit pořád!Affíci vy to musíte vědět,protože budu psát komentáře a obíhat s novou přezdívkou!

new přezdíwka:DaKyNkA




Napisky

28. února 2010 v 14:04 | WeUnKa

Pravidla-Rules

28. února 2010 v 13:36 | WeUnKa
  • Nevydávej layouty mé výroby za svoji!
  • Neupravuj mojí grafiku!
  • Nemaž můj podpis na layoutu!
  • Pokud' se s pravidly souhlasíš click here

Nové výtvory(zatím nejdou stánout)

28. února 2010 v 13:23 | WeUnKa
Ahojky!
Vyrobila jsem dneska za 1 hodinku pár layoutu:)Bohůžel nejdou stáhnout,protože k tomu musím udělat klikačku,avatar a informace ve wordu jak nastavit lay!





.




.

pěkný

27. února 2010 v 20:50 | WeUnKa


Filmografie Kristen

27. února 2010 v 9:54 | WeUnKa
Jako herečka
2010 -Runaways, The role: Joan Jett
2010 -The Twilight Saga: Zatmění (The Twilight Saga: Eclipse) role: Bella Swan
2009 -Zábavný park (Adventureland) role: Em Lewin
2009 -Twilight sága: Nový měsíc (The Twilight Saga: New Moon) role: Bella Swan
2009 -Welcome to the Rileys
2008 -Jumper role: Sophie
2008 -The Yellow Handkerchief role: Martine
2008 -Stmívání (Twilight) role: Bella Swan
2008 -What Just Happened? role: Zoe
2007 -Cutlass role: Young Robin
2007 -Na území žen (In the Land of Women) role: Lucy Hardwicke
2007 -Útěk do divočiny (Into the Wild) role: Tracy Tatro
2007 -The Cake Eaters role: Georgia
2007 -Prokletí domu slunečnic (The Messengers) role: Jess
2005 -Nelítostná rasa (Fierce People) role: Maya
2005 -Zathura: Vesmírné dobrodružství (Zathura: A Space Adventure) role: Lisa
2004 -Chyťte tu holku (Catch That Kid) role: Maddy
2004 -Mluv (Speak) role: Melinda Sordino
2004 -Undertow role: Lila
2003 -Cold Creek Manor role: Kristen Tilson
2002 -Úkryt (Panic Room) role: Sarah Altman
2001 -Životní jistoty (The Safety of Objects) role: Sam Jennings
//<![CDATA[ <!-- function Rozbalit(menu){ // Netscape 6, DOM if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="visible";} // Netscape 4.x if(document.layers){document.layers[menu].visibility="visible";} } function Sbalit(menu){ if(document.getElementById){document.getElementById(menu).style.visibility="hidden";} if(document.layers){document.layers[menu].visibility="hidden";} } //--> //]]>


Kristen and Dakota BF!?

26. února 2010 v 21:04 | WeUnKa
Nedávno mě napadlo že Dakota a Kristen jsou BF!Myslím si to protože poslední dobou všude jsou spolu:)Jsem ráda že jsou BF,protože mám ráda Kristen:)

New lay!?

25. února 2010 v 19:55 | WeUnKa
Ahojíís!
Porad'te jakej lay mám udělat jako obleček mého blogu?

Vanessa H. lay

25. února 2010 v 19:40 | WeUnKa

download


Mažu SB!

24. února 2010 v 13:41 | WeUnKa
Ahojky!
Takže mažu SB MaRčIčInKu229 protože nadává a pomlouvá!A chci aby se na mém blogu nikdy neobjevovala!A to tak bude navždy!
THANX

Černá listina NEW

24. února 2010 v 13:40 | WeUnKa
Černá listina:
KiTTyNkA
MaRčIčInKa229
Didlinkaaa

Pěkná fotka Dakoty

23. února 2010 v 16:46 | WeUnKa

Happy Birthday Dakota!

23. února 2010 v 15:28 | WeUnKa
Hannah Dakota Fanning dneska má narozky!Tak ti Dakoto blahopřejeme vše nejlejpší a hodně zdraví,lásky a kamarádství!

Věcičky s Tisdalínkou

22. února 2010 v 18:05 | WeUnKa







Crank it up fotky

22. února 2010 v 18:03 | WeUnKa
























Ash fotky z filmu

22. února 2010 v 18:00 | WeUnKa
Syndicate content

















Aliens in the Attic

Aliens in the Attic

Aliens in the Attic

Aliens in the Attic

Aliens in the Attic

Aliens in the Attic

Aliens in the Attic


pixelky SPONGEBOB

22. února 2010 v 16:11 | WeUnKa



Narozky!!

22. února 2010 v 15:56 | WeUnKa
Ahoj,
dneska mám narozky!A dostala jsem novej notebook a můžu ho nosit i do school:)Jsem št'astná,protože budu mít víc času na blog jinak PP....